Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi! Ik ga over 2 weken een lang weekend naar amsterdam. 4 dagen. Op de eerste dag willen wij 2cb gebruiken. En op zondag/maandag ga ik een tattoo laten zetten. Nou mag ik 24 uur van te voren niet drinken/gebruik maken van bloedverdunnende middelen. Valt 2cb daar onder en is het wel oke om dan een tattoo te laten zetten? Groetjes!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. 2C-B werkt niet bloedverdunnend. Waarschijnlijk zal op zondag/maandag de 2C-B al helemaal uit je lijf zijn. Je kan dus gewoon je tattoo laten zetten.

Heb je al eens eerder getript? Een eerste trip kan behoorlijk intens zijn. Ook bij een lage dosering. Ook de ervaren trippers hebben vaak wel een paar dagen- tot weken nodig om bij te komen van zo'n trip. Om het allemaal een beetje te verwerken.

Een tattoo laten zetten, voelt meestal niet zo prettig aan. Maar als je twee dagen hiervoor een intense trip hebt gehad, lijkt het mij een stuk minder aangenaam nog. Met andere woorden, jouw tripervaring kan er voor zorgen dat je het zetten van een tattoo even helemaal niet aan kan. Dat het gewoon even te veel wordt.

Bedenk voor jezelf even of het handig is om 2C-B te gebruiken. Kies je hier voor? Dan kan het helpen om je dosering zo laag mogelijk te houden. Let verder op dat 2C-B behoorlijk vervuild is op dit moment. Laat het vooral testen dus. Zorg verder voor een goede 'set' (jij) en 'setting' (de omgeving).

Met hartelijke groet,

Dion

01 september 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG