Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi ik heb gisteren lsd gebruikt samen met mdma en een paar jointjes. Ik voelde mij uiteindelijk alsof ik afgezonderd was van iedereen en alles herhaalde zich, niemand reageerde of zei iets Komt dit door de trip?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het effect van cannabis kan het effecht van LSD behoorlijk versterken. Door daarnaast mDMA te gebruiken kan je een nog sterker effect verwachten.

Een 'time loop' waarin je herhaaldelijk dezelfde ervaring ervaart komt vaak voor bij gebruik van psychedelica. Dit kan zelfs een ervaring zijn van vroeger of een ervaring die helemaal nooit echt plaats heeft gevonden.

Tijdwaarneming wordt sowieso een stuk lastiger. Een stilte van een minuut kan aanvoelen als een uur en een stilte van een uur kan aanvoelen als een minuut.

Jouw vraag was of deze ervaring een gevolg was van de trip. Naar alle waarschijnlijkheid wel. Heb je met je vrienden besproken hoe jij het heb ervaren? Hoe reageerde ze? Als er een tripsitter bij was, hoe heeft die het ervaren?

Een trip kan heel intens zijn en soms is het lastig om te reflecteren wat de trip precies voor jou betekende. Bedenk je goed dat het een drugservaring is geweest. Soms heeft dat helemaal geen betekenis.

Ik hoop dat je iets met dit antwoord kan,

Sjoerd

11 september 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG