Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik heb afgelopen week zon 5 gram speed pasta, gesnoven en gedronken met water ik heb dat vanaf maandag tot en met woensdag gebruikt. Ik heb ook 3 dagen niet geslapen in heb nu last van wat hoofdpijn tintelingen in mn benen en voeten, en het lijkt alsof ik mn aders voel langs mn rug linkerkant en bij mijn arm. Vooral als ik op bed lig dan heb ik hier last van ik voel dat langs mn rug en bij mn benen ik ben nu benieuwd of ik permanente schade heb toegericht aan mijn hart en vaten, en of ik uberhaupt schade heb gericht aan mijn lichaam, gaan deze klachten weg door bijvoorbeeld niet meer te gebruiken gezond te eten en te sporten? Ik ben 27 jaar oud en ben een man.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt wat klachten na een drie dagen durende speed binge. Dat je vervolgens klachten krijgt, is wel te verwachten. Vier gram speed, over drie dagen tijd is een enorme hoeveelheid. Door deze hoeveelheid speed, in combinatie met weinig slaap en voedsel, krijg je lichaam veel te verduren. Ik ga ervan uit dat wanneer jij stopt met gebruiken en even lief bent voor je lichaam, je klachten wel weer minder worden. Goed, gezond eten en veel slapen. Geef jezelf de tijd om tot rust te komen en te herstellen.

Voor in de toekomst, kan jij je afvragen of dit een verstandige keuze is. Je neemt behoorlijke gezondheidsrisico's. Speed pasta (natte speed) is overigens ook nog veel ongezonder, door alle productiestoffen die nog aanwezig zijn in de speed. Voor de volgende keer: zorg dat je speed heel goed gedroogd is en hou je dosering laag. Althans, als je dit soort klachten wil voorkomen.

Met hartelijke groet,

Dion

15 januari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG