Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedendag, Vorrigjaar hield ik wel eens van een feestje maar heb op het moment klant van gewrichtspijn klachten,zenuw klachten en spier klachten overdag met lopen heb ik last van mijn knieën rug en schouders ook meer soms zit het vast en doet het pijn. Mijn vraag hierop is dan ook of ik risico loop met drugsgebruik zoals 2cb, xtc of alle andere ketamine doe ik niet omdat ik dit zelf een tearoom risico vind maar ik weet niet hoe het me de rest zit ze zeggen 2cb lijkt op xtc met weinig gebruik bijvoorbeeld. Maar ik vraag me af of dit lichaamelijk risico heeft en of mijn klachten verslechterd in dit geval want zou graag weer naar een feestje willen. Maar weet niet of dit gevaar is voor mijn spieren en gewrichten Mvg, E

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Inderdaad kunnen deze drugs je klachten verergeren. Niet rechtstreeks maar wel via stressverhoging. Ketamine doet dat waarschijnlijk het minst van de genoemde drie.

Over diclofenac:

Deze combinatie is niet gevaarlijk.
Alleen bij langduriger gebruik kan je bloedstolling afnemen. Dan is het niet aan te raden om te combineren met drugs.
Vaak voorkomende bijwerkingen zijn: hoofdpijn, duizeligheid en slaperigheid. Misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, buikkrampen, winderigheid, gebrek aan eetlust. Huiduitslag. 

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

17 mei 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG