Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goeiemiddag, Ik heb vorig weekend twee keer xtc gebruikt en heb nu last van schokjes in me hoofd en lichaam. Ik heb hier best last van tijdens het werken.. Wat raad je me aan dat ik hier zo snel mogelijk van af kom? Alvast bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt dit weekend twee keer xtc gebruikt en nu last van schokjes in je hoofd. Dat kan vervelend zijn, maar deze klachten gaan voorbij. Je hoeft je dus niet zorgen te maken. Wat vooral kan helpen is je er geen zorgen om te maken. Stress kan het namelijk verergeren. Waarschijnlijk met wat ontspanning zal het vanzelf minder worden. Bij sommige mensen helpt het supplement L-tryptofaan.

Laten we dan nog even naar de toekomst kijken. Ben je van plan om weer xtc te gebruiken? Dan is het belangrijk om de risico's wel te beperken. Risico's bijvoorbeeld op de klachten die je nu hebt. Twee keer xtc gebruiken in één weekend is echt te vaak. Dit is riskanter. Je lichaam heeft namelijk niet de tijd gehad om te herstellen van de eerste trip. Daarom is het belangrijk om na je trip, minstens twee a drie maanden te wachten. Daarnaast is de dosering ook erg belangrijk. Meer tips, check onze pagina over xtc.

Met hartelijke groet,

Dion

 

04 augustus 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG