Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Is het normaal om na miauw (3mc) drie weken na het snuiven nog steeds amper of geen hongergevoel te hebben. Zo niet: wat kan ik doen om enigzins weer trek te krijgen naar eten?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Verminderde eetlust is een bekend effect van 3-MMC. Ook de dagen na gebruik is verminderde eetlust iets dat bij veel gebruikers voorkomt. Drie weken na gebruik nog steeds geen eetlust hebben is zeer ongewoon.

3-MMC is een Nieuw Psychoactieve Stof (NPS). Het werkt stimulerend en licht bewustzijnsveranderend. Over NPS-en, ook wel bekend als research chemicals, is erg weinig bekend. Er is vaak weinig tot geen onderzoek naar gedaan en de langetermijneffecten zijn daarom nog niet bekend.

Een gebrek aan eetlust kan een tal van oorzaken hebben. Door je huisarts te raadplegen zou je mogelijk een aantal oorzaken uit kunnen sluiten. Als je naar je huisarts toe gaat, wees dan eerlijk over je 3-MMC gebruik. Een huisarts heeft geheimhoudingsplicht

Gezond eten is belangrijk voor het herstel na gebruik van 3-MMC. Als vast voedsel geen optie is denk dan aan sappen, smoothies, drinkyoghurt.

Zaïnah en Sjoerd

17 september 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG