Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, ik heb nu 4x truffels geprobeerd. Van 8 tot 15 gram van verschillende merken, eten of thee. Het probleem waar ik tegen aan loop is wanneer de truffels inwerken krijg ik heel erg last van boadyloads. Tintelingen door heel me lichaam waardoor ik het heel koud krijgt en constant een soort misselijk gevoel, alsof mijn buik zich samentrekt. Ik moet dan echt in bed liggen of met een deken op de bank. Eerst dacht ik dat dat er bij hoorde en vanzelf wel zou afzakken maar dat gebeurd niet. Gisteren heb ik daarom een lorazepam genomen, misschien dat het toch angst is om volledig los te laten geen idee, maar ook dit nam het gevoel niet af. Heb toen na 2,5 uur nog eens 15 gram op alleen toen ben ik in slaapgevallen tot volgende ochtend haha. Wat kan ik hier tegen doen? Of zou het kunnen dat mijn lichaam er gewoon niet goed op reageert? Ik ben juist op zoek naar een spirituele ervaring of een bepaald inzicht en ik weet dat ze dat doen. Ik baal echt wel.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De bodyload: een misselijk, zwaar lichaam, koud en warm tegelijk, is een effect dat bijna iedereen ervaart bij gebruik van paddo's of truffels. De een heeft er wel aanzienlijk meer last van dan de ander. Meestal is de bodyload in het eerste uur van de trip het sterkst aanwezig. Helemaal weg nemen kan je het niet, maar er zijn wel manieren hoe je er invloed op uit kan oefenen. 

Veel manieren heb je al geprobeerd. Door paddo/truffelthee te zetten neemt vaak de bodyload al een stukje af. Zorg daarnaast dat je niet te veel heb gegeten van te voren, maar ook niet te weinig. Was je van te voren goed uitgerust? Heb je de dagen voor de trip voldoende ontspant en gesport? Ook dat kan helpen de juiste set te krijgen.

Sommige gebruikers geven aan dat gemberthee hen hielp om de misselijkheid weg te nemen. Vergeet ook de kracht van afleiding niet. Muziek luisteren, toch de moed verzamelen om je lijf naar buiten te tillen voor een wandelingetje. Soms kan het wonderen doen. Ik hoop dat er iets tussen staat waar je iets mee kan.

Sjoerd

22 december 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG