Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb onlangs Poppers gebruikt tijdens seks alleen duurde het effect heel kort. Welke drug kan hetzelfde effect geven alleen dan veel langer?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Welke effecten van poppers vond je prettig? Veel mensen vinden extra seksuele opwinding prettig. Er zijn tal van stimulerende en verdovende middelen die dat bereiken. Andere vinden ontspanning in de spieren juist prettig. In de categorie verdovende middelen zitten er aardig wat die dat ook doen.Soms zit er ook verschil in werking tussen verschillende merken poppers onderling.

Ga eens bij jezelf na wat je precies prettig vond aan poppers. Kijk dan eens rond op onze website. Aan alle middelen zitten andere effecten maar ook risico's gekoppeld. Het is maar net wat jij prettig vindt aan poppers en welke risico's jij bereid bent om te nemen. Als je besluit te experimenteren met een ander middel lees je dan goed in en volg onze tips om risico's te beperken.

Sjoerd

PS nog even ongevraagd een stukje informatie over poppers. Er zijn op dit moment varianten op de markt die de stof Isopropylnitriet bevatten. Vermijd deze variant! Deze stof is een veel grotere mate dan andere poppers varianten in verband geracht met oogproblemen. Kijk voor meer info op onze 'poppers risico' pagina.

24 januari 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG