Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Heb ik een bad trip gehad?? Ik had echt een kut dag en me psychische gezondheid kan ook wel wat beter. Dus wat is dan de beste oplossing?? Xtc kopen natuurlijk Heb die dag meer dan de helft van de pillen die ik had fijngestampt en ingenomen, ofcourse hadden we daarvoor nog wat alcohol op en natuurlijk de dagen ervoor niet echt gegeten of gedronken Ben nadat ik me gestampte xtc op had naar buiten gegaan en naar een hele tijd begon de xtc te werken Begon een beetje te wankelen,ben even gaan liggen en liep toen weer veder omdat mensen zich gingen bemoeien, maar ofcourse had de xtc ondertussen al meer controle over mijn lichaam dan ikzelf. Ik tyfte op de grond en weet veder eigenlijk niks meer, de mensen om me heen hadden blijkbaar 112 gebeld popo gekomen daarna ambu, gekke man ging op me benene zitten hebben gek spul in me neus gespoten en meer weet ik echt niet, blijkbaar was ik tering hot en ging me hartslag sneller dan een achtbaan, opgeblazen gezicht kon er ook nog wel bij. Uiteindelijk ging het dus niet volgens plan

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat een heftige situatie zeg. Het is goed dat de mensen 112 hebben gebeld. Als ik het zo lees zit je een beetje in de put op het moment. Heb je hier ook hulp voor? Als ik lees wat voor klachten je had, lijkt het er op dat je een flinke overdosering hebt genomen. Was dit een poging om jezelf wat aan te doen? Zo ja, of als je nadenkt over dood gaan, weet dat je hier altijd over kan praten! Dat kan door bijvoorbeeld het nummer 113 te bellen. Op de website van www.113.nl kan je ook chatten. Dit kan natuurlijk anoniem.

De drug, set en setting heeft altijd een grote invloed op hoe drugs valt. De drug is welke drug en hoeveel je neemt bijvoorbeeld. Als ik het zo lees heb je veel teveel genomen. De set betekent o.a. hoe je je voelt. Je zat niet lekker in je vel en de dagen ervoor nauwelijks gegeten of gedronken. Je was dus niet fit genoeg voor zo veilig mogelijk drugsgebruik. De setting is de omgeving. Je liep buiten en andere mensen bemoeide zich met je. Zowel de drug, set als setting waren dus ongunstig waar drugs verkeerd kunnen vallen. Dat gebeurde ook. Dat kan je inderdaad een bad trip noemen.

Van je verhaal ben ik best wel geschrokken en maak me ook wel zorgen om je. Er zijn altijd mensen die je willen helpen, zoals de huisarts. Als je nog geen hulp hebt, ga je die dan vragen?

Succes en groet,

Dion

28 maart 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG