Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

vraag 1 kan je als je xtc hebt genomen en niet geslapen de volgende avond weer xtc nemen of werkt het dan als bijslikken vraag 2 hoe zit het nou met thc tolorantie ? vraag 3 ikhad laast 4 pillen gislikt van 200 mg volgende dag had ik niks niet depressief dat is toch niet normaal ben 14 jaar vraag 4 ik voel me steeds minder zwerig met xtc is dat tolorantie ? vraag 5 na hoeveel speed is het dodlijk vraag 6 ik klappertand van xtc heel veel maar kan dat minder worden namate je vaker hebt gebruikt of blijven die bijwerkingen elke keer als je slikt terugkomen vraag 7 welke van deze drugs geeft het minste tolorantie en is het minst schadelijk speed ketamine xtc wiet cocaine vraag 8 ik weet dat het niet gezond is drugs en al helemaal niet op je 14e maar welke drugs zijn het meeste risco voor mij 14 jaar 1.76 58 kilo bijvorbaat dank u voor alle antwoorden als u nog vragen heeft kunt u me contacten lite7070@gmail.com

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 5001

Beste vraagsteller,

1. Nee dat is niet slim. Het advies is minimaal 2 a 3 maanden niet gebruiken als je de kans op problemen zo klein mogelijk wilt laten. Niet slapen en kort achter elkaar gebruiken vergroot de kans op vervelende klachten aanzienlijk.

2. Als je veel blowt is er wel wat tolerantie ontwikkeling. Mensen hebben dan wat meer nodig voor hetzelfde effect.

3. Sommige mensen zijn gevoeliger voor de dip na XTC dan anderen. Het is ook dosis afhankelijk. Weet je zeker dat ze 200mg waren? Heb je ze (zelf) laten testen. 4x200mg is een dosering waar je groot risico loopt op problemen.

4. Ja, er treedt vooral tolerantie op voor het euforische / love / zweverige effect. Je gebruikt dan te vaak.

5. Verschilt per persoon, valt niet veel over te zeggen.

6. Klappertanden is een duidelijk teken van een veel te hoge dosering MDMA. Als je wilt dat je het niet meer krijgt, doseer dan minder.

7. Ze geven allemaal tolerantie. Je kunt niet zeggen welke drug het minst schadelijk is. Dat is afhankelijk van veel factoren, namelijk hoeveel je gebruik, de manier waarop, de hoeveelheid, persoonlijke factoreren etc.

8. Op jouw leeftijd zijn alle drugs een risico. Wij geven op een open en niet-veroordelende manier voorlichting aan gebruikers van drugs over zo veilig mogelijk gebruik. Wij waarschuwen alleen als het moet en als wij vinden dat mensen op een onverstandige manier gebruiken. Je geeft in je vraag aan dat je 14 jaar bent. Eigenlijk ben je nog veel te jong. Het is veel beter om drugsgebruik uit te stellen tot je ouder bent. Op jouw leeftijd komen drugs zoals XTC veel harder aan. Je hersenen zijn nog in ontwikkeling en gebruik van drugs kan een negatieve invloed hebben op die ontwikkeling. De kans op het ontwikkelen van latere geestelijke problemen en verslaving is bij gebruikende mensen van jouw leeftijd ook groter. 

Als je toch wilt gebruiken lees dan de info over XTC eens goed door. Hier lees je meer over de effecten en risico's van gebruik en tips hoe je de risico's zoveel mogelijk kunt beperken: http://drugsinfoteam.nl/drugsinfo/xtc/xtc-feiten/

Mvg,

Ronald 

19 oktober 2015
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG