Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Ik ben al een tijdje bekend met een dealer, maar heb gigantische ruzie met een goeie kennis van hem gehad (van wie ik die connect heb) en ben nogal para aangelegd, dus bij deze. Na lange tijd niet gekocht te hebben merk ik de afgelopen tijd (na die ruzie) toch wel een verschil in kwaliteit en heb hier een paar vragen over. Ten eerste, het is algemeen bekend dat coke oplost tussen de vingers, wat het ook wel degelijk doet, maar waar ik van hou is het proeven, niet zozeer het snuiven zelf. Ik leg een beetje op m'n hand en lik het eraf, maar er blijft heel vaak een heel klein restje over ''plakkend'' aan m'n hand. Het is op zich gewoon een witte vlek, meer niet. Ik vroeg me af of dit normaal is of dat dit met versnijdingsmiddelen te maken heeft. Ook heb ik de laatste tijd nogal last van hoofdpijn en een redelijk dichte neus (vergeleken normaal dan iig. Het is niet zo dat het potdicht zit zoals je vaak bij het snuiven zelf hebt.) Zou dit kunnen alleen door het proeven zelf, vanwege het KNO stelsel? En als laatste. De ene keer krijg ik best flinke steken op m'n borst wat ook algemeen bekend is, maar zoals ik zei snuif ik het vrijwel nooit. Ik ben echt verslaafd aan de smaak. En de andere keer kan ik de hele nacht door proeven wat ik wil (en desnoods een sleutelpuntje of 2 nemen) en heb ik nergens last van. Ben ik nou paranoïde of zijn hier logische verklaringen voor? Alvast bedankt.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag, ik zal deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Je geeft aan niet zeker te zijn of bepaalde bijwerkingen door de cocaïne zelf, of de zuiverheid van de cocaïne komen of dat het meer ontstaat door paranoia die je ervaart. 

Het gebruik van cocaïne kan vervelende bijwerkingen geven. Zo kan je last krijgen van je lichaam, kan paranoia vergroot worden en is de kans op verslaving aanwezig. De zaken die jij noemt kunnen worden veroorzaakt door het binnenkrijgen van cocaïne, zoals steken op de borst en hoofdpijn. Hoe de cocaïne het lijf binnenkomt maakt niet uit voor dit soort bijwerkingen.

Even ter verduidelijking, je geeft aan bijna nooit te snuiven, meer oraal te proeven. Wat is bijna nooit? Ook van enkele keren snuiven kun je namelijk al last krijgen van de neus. Dat zou de dichte neus verklaren.

Je geeft aan ruzie te hebben gehad met een dealer waaruit onder anderen je twijfel is gekomen qua wat er precies in je cocaïne zit. En eigenlijk is er maar één manier om daarachter te komen: laat je coke anoniem testen bij een van de testpunten in Nederland. Vanaf de buitenkant kan je niet zien hoe zuiver dit daarwerkelijk is. Daarvoor is testen noodzakelijk.  

Heb ik je vraag zo beantwoord? Als je nog een vraag hebt, kun je altijd nog een bericht sturen. 

Groet,

Celeste 

 

01 augustus 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG