Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik ga morgenavond naar een festival en wil xtc gebruiken maar ben afgelopen 3-4 dagen redelijk ziek geweest. Ik had waarschijnlijk een griep virus (hoofdpijn, keelpijn, verkouden, veel slijm en veel hoesten) Ik heb rustig aan gedaan en veel in bed gelegen, nu voel ik me al stukken beter en heb eigenlijk nog alleen last van een dichte neus en slijm in mijn keel. Nu vroeg ik mij af of het extra nadelig kan zijn als ik morgen xtc gebruik of wat voor effecten het op mijn verkoudheid/slijm kan geven (max 2 pillen van een lage dosering over een tijd van 7 uur in halfjes innemen)

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 26061995

Beste vraagsteller,

Door drukte en vakantie waren wij niet in staat jouw vraag zo snel te beantwoorden. Ik weet niet of je gebruikt hebt of niet. Maar als je niet in optimale lichamelijk of geestelijke gezondheid bent, nemen de risico's van drugsgebruik toe. Zo kan je bijvoorbeeld sneller misselijk worden, eerder een bad trip ervaren, heftiger effect krijgen dan je wilt of kan je in de dagen na gebruik sneller ziek worden. Ook kunnen je verkoudheidsklachten erger worden door een lagere weerstand na XTC-gebruik.

Als je gebruikt, kun je risico's beperken door niet vaker dan eens per 2 a 3 maanden te gebruiken en dan maximaal 1-1,5 mg MDMA per kg lichaamsgewicht. Omdat te berekenen en om te weten wat er verder in je pil zit, kun je je pil laten testen.

Mvg,

Ronald

15 december 2016
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG