Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik heb na een foutgelopen hallucinogenen trip een vreselijke nachtmerrie opgelopen in mijn leven...Ik ben 20j samen met mijn vrienden had ik een portie Atlantis truffels op. In het begin was het nog fijn maar ik kreeg bang van hoe ik mezelf begon te zien zo vreemd en alles klein. Ik werd angstig en wou naar huis daar veel vruchtensap gedronken en achter 2 uur in slaap gevallen. Hierna rookte ik dan een stickie en daar kwam het de hele trip opnieuw maar erger! Na deze ervaring is het altijd bergaf blijven gaan..Nu heb ik depersonalisatie,palinopsia en hppd,niet meer natuurlijk kunnen slapen,last van de maag,zero libido,geen ochtenderectie meer nog wanneer ik het zelf wil hiermee bedoel ik dat het maar half meer is en niet meer hard.geen herinneringen meer,spierpijn,afterimages constant,sterke visuele verandering alsof de trip nooit eindigt. dit is nu al 8 maanden zo heb al een angstremmer gekregen nu heb ik cipramil neem ik al 2 maanden lijkt ook niet veel te doen. Help! wat kan ik doen om de draad terug op te pikken ik sport wel vooral lopen en mediteer ook wel ben ik psychotisch ook al zit dit niet in de famillie? grtjs

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: psychose?

Beste vraagsteller,

Inderdaad heeft een bad trip soms lange termijn gevolgen. de depersonalisatie komt door de angst en paniek, de waarnemingsstoornissen worden wel HPPD genoemd. Sommigen hebben daar aanleg voor, vaak lijkt het op migraine en het aura wat daar vaak bij komt kijken.

Wij hebben tips voor je. Antidepressiva kunnen soms wat doen, maar er zijn andere opties. Ook zònder medicatie is er veel te bereiken. Ik moet je daar minstens een half uur over spreken, bel dus op voor een telefonische afspraak. Eén ding nu vast: het is géén psychose en je gaat verbeteren al is het langzaam.

met vr grt

Gerard A

drugsarts

 

 

15 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG