Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Mijn idee was om 4fmp te gebruiken aankomende zaterdagnacht (hardcore4life). Ik heb laatst alleen gehoord dat dat binnenkort niet meer legaal is en nu al moeilijk aan te komen, en dat 4fma veel verkocht wordt als 4fmp, maar dat daar ook meth in blijkt te zitten. Ik vraag me af wat hier van waar is, wat zit er in? Ook blijkt in 4fmp meer eurofie en 4fma meer speedy, ik koop er een van een goede vriend, en ik vraag me af of je het een beetje aan de buitenkant kunt zien wat het verschil is? En de werking? Ik heb vaak genoeg 4fmp gehad, de ene keer zat dat poeder tegen d capsule aangeplakt, de andere keer zat er los poeder in en wat grotere kristalletjes, de andere keer een massa met gelijke poederdeeltjes, ga zo maar door (pilvorm telt even niet mee). Ook hadden die niet allemaal dezelfde werking en sterkte, maar ik ben benieuwd of ik zaterdag echte 4fmp in mijn handen krijg geduuwd of iets wat er op lijkt. Laten testen gaat niet op een feest, en die vriend die zegt dat het getest is kan dat altijd zeggen, dus jullie hoeven ook niet meer te zeggen dat ik dat het beste kan testen, maar wel wat de werking ongeveer is van een capsule van 150 mg 4fmp, en het verschil met 4fma, of wat er op lijkt, ik ben ervaren en gewoon benieuwd, en zowiso geen grote voorstander van dat verradelijk spul. Ik hoop dat ik antwoord krijg en dan laat ik weten hoe het is afgelopen. Groetjes

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 444

Beste vraagsteller,

We konden je vraag helaas niet nog voor de avond beantwoorden. 4-FA zal vanaf 1 april onder de Opiumwet vallen (harddrugs).

Je kunt aan de buitenkant geen verschil zien tussen 4-FMA of 4-FA. Ook kun je geen vervuilingen zien. Of poeder tegen de capsule aan plakt maakt ook niks uit etc. 

Dat er vaak meth in zit, is niet waar. Maar soms komt inderdaad vervuiling voor bij als 4-FA gekochte pillen en poeders. Het is sowieso verstandig de 4-FA te laten testen. Dit is niet op feesten, maar op een kantoor. Kijk op www.drugs-test.nl Dit kun je zelf doen. Zorg dan wel dat je het 2 weken van te voren inlevert bij een testpunt zodat je op tijd een uitslag hebt.

4-FMA is 4-FA met een methylgroep. Je komt het zelden tegen, behalve op sommige sites van verkopers van dit soort drugs die het aanbieden als een soort broertje van 4-FA. Het schijnt sterker en langer te werken. Het is minder euforisch dan 4-FA, en meer oppeppend. Verder zijn de risico's vrij onbekend en ben je je eigen proefkonijn met 4FMA. 

Mvg,

Ronald 

 

17 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG