Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedemiddag, Afgelopen zaterdag met carnaval zijn mijn vriend en ik met twee vriendinnen uit geweest. We zijn om half drie begonnen met drankjes, m'n vriend heeft alleen biertjes op. Hij was redelijk aangeschoten maar heel helder en gedroeg zich normaal. Het is een heel zacht, aardig, liefdevolle man die nooit agressief is en elke ruzie (met mij, maar ook met iedereen om zich heen) uit de weg gaat. Rond een uur of zeven en een aantal kroegen verder, werd hij opeens super agressief, naar ons, maar ook naar iedereen om zich heen. Probeerde met een aantal mensen echt een gevecht uit te lokken en trapte zelfs een vrouw uit het niets. Op een gegeven moment heb ik hem een klap in z'n gezicht gegeven en hij verroerde geen vin, knipperde niet met zn ogen niks... Zijn pupillen waren zo groot dat er geen kleur meer te zien was. We hebben hem toen geprobeerd mee naar huis te nemen. Het ene moment was ie poeslief en het volgende moment was ie weer zo agressief als wat. Ook wist hij er de volgende morgen helemaal niks meer van.. mijn vermoeden is GHB, denk je dat dit een juist vermoeden is? Het blijft maar door m'n hoofd spoken. Het was een hele bizarre avond.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: CV2017

Beste vraagsteller,

Nee, ik denk niet dat je vriend GHB heeft gebruikt. Daar horen andere effecten bij. Het kan heel goed gekomen zijn door grote hoeveelheden alcohol. Mensen kunnen onvoorspelbaar gedrag vertonen, en kunnen ook heel ontremd en agressief worden. 

Grote pupillen kunnen wel duiden op een upper zoals coke, speed of XTC. Maar alleen op basis van grote pupillen, kan ik niet zeker zeggen of dat ook echt zo is. Mensen die boos zijn krijgen ook grote pupillen door het vrijkomen van adrenaline op een natuurlijk manier. 

Heb je met hem gesproken over wat er gebeurd is?

Mvg,

Ronald 

27 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG