Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo. ik heb laatst lsd genomen met een vriend van mij en we hadden allebei de zelfde dosering alleen tripte hij hem de hele nacht door en was ik er na 4 uur licht trippen wel klaar mee... hoe kan dit? was het dan wel lsd wat we hebben genomen of kan het ook wat anders zijn?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: LSKUT

Beste vraagsteller,

Het kan zijn dat jij hem hebt doorgeslikt en hij hem langer op of onder zijn tong heeft gehouden. Er zijn uiteenlopende verhalen over het verschil hiervan. Wat ook meetelt is lichaamsgewicht en metabolisme. Ook is ieder lichaam anders en heeft elk middel mogelijk een ander effect op ieder persoon. Gebruikt één van jullie medicijnen? Ook dat kan invloed hebben en recent drugsgebruik ook.

Kwamen de zegels van hetzelfde vel? Zo niet, kan het zijn dat de ene zegel sterker was dan de andere ook al hebben beide dealers bijvoorbeeld 100 ug beloofd. Het komt soms zelfs ook wel eens voor dat verschillende zegels van hetzelfde vel verschillen van sterkte, afhankelijk hoe het is gemaakt. Soms druppelen ze druppels direct op de zegels waardoor de sterkte per zegel minder betrouwbaar is dan dat ze het weken in het bad met lsd.

Met vriendelijke groet,

Mick J.

27 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG