Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo! Ik ben nu een kuur aan het doen van Flagyl 500mg (2x tablet per dag) en hier mag ik geen alcohol mee combineren. Echter vroeg ik me af of het ook gevaarlijk is om dit te combineren met drugs (bv mdma, lsd, ketamine, …). Ik weet goed hoe ik moet omgaan met drugs, dus no worries, maar ik wil toch ff checken of het oke is om drugs te nemen terwijl ik deze antibiotica neem. Alvast bedankt voor het eerlijke antwoord!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

 

In een eerder antwoord schreven wij het volgende over Flagyl (Metronidazol).

Tussen jouw antibiotica en de genoemde drugs zijn geen wisselwerkingen, zorg er echter te allen tijde voor dat jij je fit voelt waneer je gaat gebruiken.

vaak zijn er bijwerkingen van schimmelinfecties. Het liefst gebruik je alleen drugs als jij je goed voelt en geen lichamelijke of geestelijke klachten hebt. En combineer xtc, ketamine en lsd uiteraard niet tegelijk met elkaar ;). Als je een blaasonsteking hebt mag je echt geen ketamine gebruiken. 

En als je het advies kreeg om veel water te drinken dan moet je uitkijken met xtc ivm watervergiftiging. Zie onder hyponatriaemie ( = watervergiftiging).

Vriendelijke groet,

 

Calvin

09 november 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG