Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

wat is de werking van rose ecstacy tabletten aan een kant TOMTOM en aan de andere kant twee handjes. Zijn deze tabletten gevaarlijk.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: tomtom

Beste vraagsteller,

Ben je benieuwd naar de werking van XTC?  Dat kan je hier lezen. Je spreekt over een gedetailleerde pil, maar wij weten niet wat de inhoud is en in hoeverre ze gevaarlijk zijn. Wil jij zekerheid over de inhoud van je pil en goed kunnen doseren? Laat dan je pillen testen. Wat betreft of de pillen gevaarlijk zijn, dit is vooral afhankelijk van de drug, set en setting.

Wat betreft de drug, is het vooral de vraag: welk middel is het precies en hoeveel neem je tot je. Soms wordt er een pil als XTC(MDMA) verkocht maar bevat een ander middel zoals PMMA. Ervan uitgaande dat we nu spreken over MDMA, draagt dit middel risico's met zich mee. De set gaat over jouw mindset en jouw fysieke gesteldheid. Zit jij lekker in je vel en heb je geen verleden (of familielid) met psychoses, angst, paniek, hart- en vaatziekten, is het gevaar op vervelende bijwerkingen of complicaties minder groot. De setting gaat over de plek waar je het doet. Gebruik jij een drug met goede, vertrouwde vrienden, is de kans groter dat het goed gaat dan wanneer je het op een niet vertrouwde omgeving gebruikt.

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust nog een bericht!

 

Met vriendelijke groet,

Dion

12 maart 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG