Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Is het normaal dat ik al 2 weken een raar gevoel in men hoofd heb na xtc ? Soort lichte steken en alles ziet er vreem uit.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Hersenschaddde

Beste vraagsteller,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Je hebt last van restklachten na XTC. Je bent niet de enige met dit soort klachten en ik wil je wel een beetje geruststellen. In bijna alle gevallen gaan de klachten uiteindelijk na een tijdje voorbij. Soms komt dit voor na heftig drugsgebruik of na een bad trip of paniekaanval en houden deze klachten meestal enkele weken of zelfs enkele maanden aan. 

Wat bedoel je met alles ziet er vreemd uit? Ervaar je een wazig gevoel of (tijdelijk) het gevoel dat je iets minder goed ziet? Of hebben we het hier echt over wat heftigere zaken zoals sneeuwbeelden, nabeelden, en halo's (ringen om mensen)? Als je dit soort klachten hebt na drugsgebruik en ze houden lang aan en ze gaan maar niet over, neem dan contact op met je huisarts of of neem (evt samen met huisarts) contact op met ons Landelijk Medisch Spreekuur

Er zijn ook dingen die je nu al kunt doen om je klachten te verminderen of zelf na verloop van tijd klachten kunnen doen verdwijnen. Kijk daar voor op deze pagina met tips. Deze tips zijn ook allemaal op jou van toepassing! (ook als je geen depersonalisatiesyndroom hebt).

Mvg,

Ronald

16 maart 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG