Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoe pak je 2cb het best voor de eerste keer kwartje of halve ? Welke problemen kun je krijgen door 2cb

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Yyyyyiujjbb

Beste vraagsteller,

Hangt er vanaf hoeveel mg er in je 2C-B pil zit. Als er 20mg in je pil zou zitten, kun je beter een kwartje nemen, als je 10 mg in je pil hebt zitten beter een halve. Laat je pillen dus testen bij een van de testcentra.

2C-B is een ander middel als bijvoorbeeld speed of XTC omdat het behoort tot de psychedelica. Dit wil zeggen dat alles intenser wordt ervaren, je hallucinaties kunt ervaren en prikkels overweldigend kunnen zijn. Het is dus belangrijk het middel goed te leren kennen en te beginnen met een lage dosis van bijvoorbeeld 5 mg voor een eerste keer. Liever ben je de eerste keer van mening dat het wel wat sterker had gemogen dan dat je een veel te intense ervaring hebt gehad die jou voorgoed afschrikt.

Wat vooral belangrijk is bij psychedelische/hallucinerende middelen zoals 2C-B is de 'set en setting'. Met 'set' bedoelen we voornamelijk je mindset, dus hoe voel je je, zit je lekker in je vel en wat is je verwachting. Maar ook fysiek, wat heb je gegeten, hoeveel heb je geslapen etc. Met de 'setting' bedoelen we de omgeving, sociaal en fysiek. Zorg voor een ontspannen lounge-plek met mensen die je vertrouwd in een omgeving met rustige muziek waar niet iemand onverwachts langs kan komen. Kijk hier voor meer info over 2C-B.

Vriendelijke groet,

Mick

15 mei 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG