Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb meer dan 50 ofzo keer xtc gedaan dan laatste keer was een bad trip door 6 pillen nu ben ik al 4 maand gestopt met xtc dus het is niet dat ik er niet tegen kan maar nu ben ik wel een beetje bang voor opnieuwe te gaan gebruiken maar ik ga zowiezo nog opnieuw gebruiken wat zijn jullie tips

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Xtccccc

Beste vraagsteller,

6 pillen is erg veel. De kans is vrij groot dat je hier niet lekker op gaat en het kan zelfs gevaarlijk zijn. Ook verschilt het aantal mg MDMA per pil. MDMA is de werkzame stof in XTC. Om de risico's zo veel mogelijk te beperken houden wij het advies aan van maximaal 1 tot 1,5 mg MDMA per kg lichaamsgewicht. Indien je dus 70 kg weegt, zou dit betekenen dat je niet meer dan 105 mg MDMA neemt op een avond.

Ook is het belangrijk om een flinke pauze te nemen tussen gebruik. XTC doet een flinke aanslag op lichaam en geest en dus heb je tijd nodig om te herstellen. Wij houden een pauze van 2 tot 3 maanden aan. Gebruik je vaker, dan loop je mogelijk meer kans op psychische klachten in de toekomst.

Goed uitrusten tussen het dansen door is ook belangrijk. Door af te koelen en regelmatig wat te drinken (1 á 2 glazen water of fris per uur, niet meer vanwege het risico op watervergiftiging) voorkom je oververhitting.

Hier kun je op onze website meer tips lezen voor het gebruik van XTC. Als je je aan onze tips houdt, voel je meer van de effecten van XTC. Gebruik je te vaak en te veel, dan ervaar je bepaalde effecten niet meer. Daardoor gaan mensen te hoog doseren en vervelende effecten en bijwerkingen ervaren.

Vriendelijke groet,

Mick

19 juni 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG