Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi Ik neem ongeveer 1 x per maand mdma doe deze in een capsule waar ik 0.9 in steek en neem ook 2 x 2cb er bij weet niet hoe het komt ik ben klein en mager maar als ik minder neem voel ik er niets van . Ik heb deze vrijdag gebruikt en weet niets meer echt niets meer is dit normaal?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je je vraag. We horen wel eens dat men minder tot niets meer voelt van mdma. Dit kan met verschillende dingen te maken hebben uit de drug, set of setting. Lees de pagina door voor uitgebreide info hierover.

Als ik je verhaal zo lees denk ik vooral aan de volgende twee dingen: de hoeveelheid én de frequentie. 

Je geeft aan één keer per maand te gebruiken. Je lijf heeft in één maand niet voldoende tijd om te herstellen van mdma gebruik. Je lijf heeft ongeveer 2 tot 3 maanden rust nodig om de stofjes wat te laten herstellen. Gebruik je al eerder opnieuw is je lijf nog aan het bijkomen en zijn de stofjes en receptoren in het brein, waar mdma actief op wordt, nog niet hersteld. 

Als je gebruikt neem je ongeveer 0,9 in één capsule. Ik denk dat je 0,9 gram bedoeld en dat zou 900 mg betekenen. Klopt dat? Dat zou veel teveel zijn. Probeer nooit meer dan 1-1,5 milligram per kilo lichaamsgewicht te gebruiken op een gelegenheid. Wanneer je 50 kilo weegt, is het maximale mg mdma dat je inneemt (om de risico's zo goed mogelijk te beperken) tussen de 50 en 75 mg mdma.

We horen wel vaker verhalen van mensen die na een periode van langer en intensief gebruikt vervolgens helemaal niets meer voelen van mdma. We noemen dit ook wel "the loss of magic". Daarnaast is het zo dat als je vaker gebruikt en hoger doseert de risico's groter worden. Hoger doseren zorgt niet voor een verhoging van het 'love' effect wat we van mdma kennen. Het strak staan overheerst dan het 'love' gevoel. 

Verder is het natuurlijk zo dat elk lichaam anders reageert op drugs. De ene persoon kan er gevoeliger voor zijn dan de ander.

Mijn advies? Even een tijdje helemaal niets gebruiken en je lichaam weer een reset gunnen. Hopelijk kan je dan op een later moment er wel weer van genieten. 

Ik hoop dat jouw vraag hier mee voldoende beantwoord is. Heb je nog een vraag? Stuur mij dan nog een bericht.

Groet,

Celeste

10 januari 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG