Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey mensen ,ik doe de laatste tijd veel lean dit is een flesje hoestdrank waar een stofje in zit die je met sprite of andere frisdranken kan mengen het best met sprite ,nou dit is echt besteel schamend maar je drinkt dus een heel flesje hoestdrank ja je sipt het maar nadat je dat door de dag heb gedaan en er ook bij hen gesmoked.voel je je echt fk geweldig maar ik heb dus de laaste tijd na het doen want doe het echt vaak het probleem dat ik moet blijfen poepen ik kok van de wc af en een uurtje later moet ik poepen geen rare dingem ofzo maar Gwn poep ik vind dit echt super raar want eerst voor het lean gebruik poepte ik 1 keer in 2 dagen en nu is het record 17 keer

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 1234567891

Beste vraagsteller,

Je geeft aan veel 'lean' te gebruiken. Ook lees ik in je verhaal dat je het beschamend vindt en dat je hierdoor overmatig naar het toilet moet. Ook gebruik je cannabis.

Hoe lang gebruik je dit al en hoe vaak is 'veel'? Vroeger zat in de hoestdrank vaak codeïne en prometazhine. Dit kon je echter alleen krijgen op recept van de huisarts. De hoestdrank die jij hebt, bevat dit waarschijnlijk niet. Er is dan sprake van het placebo-effect. Dit wil zeggen dat jij een effect merkt omdat je gelooft dat je dit effect krijgt van het gebruik, niet omdat het middel het daadwerkelijk veroorzaakt. Het kan ook zijn dat het alleen de cannabis is waardoor jij je geweldig voelt.

Je geef aan dat je problemen hebt met je ontlasting. Het gebruik van lean brengt best wat risico's met zich mee. Zoals je nu zelf ervaart, is je spijsverteringsstelsel verstoord. Het kan ook best gebeuren dat wanneer jij stopt, je juist last krijgt van obstipatie. Wat ontzettend moeilijk kan zijn, maar wel erg belangrijk, is met jouw klachten naar de huisarts gaat. Maak je de keuze om dit niet te doen, kunnen de gevolgen en klachten alleen maar verergeren. Of wanneer je stopt, juist de problemen omgekeerd zijn.

Mocht je nog vragen hebben of nog iets kwijt willen, mag je ook ons nog eens een berichtje sturen.

 

Met vriendelijke groet,

Dion

13 augustus 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG