Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

ik heb zins vandaag een antibiotica kuur gekregen voor een beginnende ontsteking in me voet na een operatie. voor de rest ben ik op en top gezond. Amoxicilline 500mg / Clavuaanzuur sandoz125mg voor een week. maar ik wil graag aankomend weekend 2Cb gebruiken kan dit kwaad ? alvast bedankt !

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Operatie2cb

Beste vraagsteller,

Lees eerst dit:

http://drugsinfoteam.nl/vraag-antwoord/veelgestelde-vragen/xtc-en-antibiotica/ het geldt ook voor 2C-B. 
Nu heb je alvast algemene adviezen. Je moet je dus sowieso goed voelen als je gebruikt. Het kan zijn dat de hallucinogene effecten van 2C-B invloed hebben op hoe je de ontsteking ervaart. Heb je 2C-B al eerder gebruikt? Als het de eerste keer is, raad ik het af. Als je weet hoe je reageert op 2C-B (natuurlijk kan het elke keer wat anders zijn), dan is de ervaring waarschijnlijk wat beter te handelen. 

Dan kijk je naar de bijwerkingen van het medicijn. Vaak komen voor bij Augmentin (amoxicilline/clavulaanzuur): diarree, misselijkheid, braken. Schimmel van huid en slijmvliezen. Als je daar veel last van hebt gebruik je beter niets. 2C-B kan een stevige 'body load' veroorzaken bij sommigen. Best wat mensen worden flink misselijk, of moeten zelfs braken. Kijk even of je daar eerder last van had tijdens gebruik. Met een (pijnlijke) ontsteking in je voet, kan je deze bijwerkingen misschien minder goed hebben. Doordat het medicijn misselijkheid en braken kan veroorzaken, treedt het misschien sneller op.
Verder zijn er geen wisselwerkingen tussen de middelen.


Met vriendelijke groet,
Eline

P.S.: graag je eventuele ervaringen aan ons adres.

22 augustus 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG