Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi. Wat zijn jullie beknopt of ethylchloride of chloorerhyl. Volgens mij wordt het wel degelijk gebruikt in de gayscene. Wellicht specifieker bij mensen die met fisting bezig zijn. Het gaat dan altijd om spray in spuitbussen. Je spuit wat op een doek. Die neem je dan tussen je tanden en dan zuig je lucht door de doek heen naar binnen. Ik heb t nog nooit gezien in een flesje dat lijkt op poppers. De stof die er in zit neemt op je rode bloedcellen de plaats in van zuurstof. Het is dus niet ongevaarlijk. Wellicht hebben jullie er meer of een ander beeld bij?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Coolspray

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je reactie. Wij hebben jaren geleden op basis van toen beschikbare info wat over Ethylchloride en de risico's beschreven bij de poppers info. In 20 jaar tijd hebben wij slechts twee keer een vraag gehad over deze stof. Wij richten ons ook meer op partydrugs en minder specifiek op het onderwerp chemsex. Wij verwijzen daarvoor naar Man Tot Man & Pink Unity. Ik kon het niet vinden bij Man Tot Man terwijl het onderwerp daar misschien wel een plekje verdient.

Ik zal de tekst op de site over Ethylchloride aanvullen met jouw input en de input die ik inmiddels ook via andere bronnen heb vernomen. Bedankt!

Groetjes,

Ronald 

17 september 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG