Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Mijn vorig bericht was nummer 4727, sorry voor geen komma's en hoofdletters. Ik was toen nog zeer slecht. Ik ben al veel beter geen depersonalisatie of paniek. ik heb wel nog vaak slecht gevoel niet echt paniek achtig maar zo of ik teveel nadenk. Ik voel me dan zo ja een zeer rot gevoel. Wel heb ik nog last van emotieloos ik ben wel sociaal enso maar als ik thuis ben zo emotieloos zoals vroeger luisterde ik muziek en werd daar gelukkig van of verdrietig nu is alles zo neutraal. Soms last met ademhalen ik adem wel maar het voelt of ik geen zuurstof krijg wat ook wel al zwaar vermindert ,si buiten als ik erover nadenk. Geen depressie meer ook denk ik. Dankje voor het antwoord. Ik denk nu gewoon veel meer na als vroeger en maakt me soms angstig ben dinsdag 1maand clean. Maar het is al veel beter dus ben positief erover.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 4727

Beste vraagsteller,

Om te beginnen wil ik zeggen dat het knap is dat je uit jezelf al één maand niet gebruikt hebt. Dit kan ontzettend lastig zijn! Als ik het goed lees, kan ik dan zeggen dat je het gevoel hebt dat je emotioneel afgevlakt bent? Ook geef je aan dat je soms het idee hebt dat je geen zuurstof binnen krijgt. Ik denk dat dit het laatste restje klachten is. Het zijn bekende voor mensen die angst-, paniek en derealisatieklachten hadden. Dit zijn normale menselijke gevoelens, maar die wel heel rot kunnen voelen!

Dit alles wat je omschrijft en ervaart, kan heel moeilijk zijn om in je eentje te moeten dragen. Hiervoor kun je altijd hulp zoeken bij mensen die hiervoor geleerd hebben. Een makkelijke en laagdrempelige manier is om weer contact te zoeken met je huisarts.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, ben je altijd vrij om nog eens een berichtje te sturen. Nogmaals wens ik je veel succes!

Met vriendelijke groet,

Dion

06 oktober 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG