Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste Drugsinfoteam, Twee jaar geleden hebben tijdens een festival voor het eerst 4fmp gebruikt. Eerste capsule 150mg en 4 uur later nog een halfje bijgenomen van 75 mg (ben 22 jaar en 88 kg) Ik had die avond, naast de hartkloppingen, geen bijwerkingen. De dag erna was ik zeer slecht en het duur een paar dagen voordat ik bovenop was. Daarna nooit geen drugs meer gebruikt. Nu is het zo dat ik sinds een halfjaar pijntrekjes rondom mijn hart voel, drukkend hoofdpijn en angstig ben. Daarnaast heb ik heb depressieve klachten, waarvoor ik nu professionele hulp krijg. Mijn vraag is: Kunnen die pijntrekjes, drukkend hoofdpijn en angstaanvallen komen door het eenmalig gebruik van 4 fmp? Ik hoor graag van jullie!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 7731

Beste vraagsteller,

Vervelend om te horen dat je last hebt van deze klachten. De oorzaak ligt niet bij 4-FA (=4-FMP). Het lijkt me eerder het geval dat er onderliggende problemen waren en dat de 4-FA deze heeft getriggerd. Hoewel in dat geval de klachten meestal in de week na gebruik beginnen. Als er echt 1,5 jaar tussenzit dan zijn de klachten gewoon later in je leven begonnen en was de 4-FA ook geen trigger.

Hoe dan ook, advies is om de komende tijd rust te zoeken, alcohol, koffie, roken en drugs te mijden, en te werken aan de stemmingsklachten, spanningen en angst via je arts/behandelaar. Succes!

Met vriendelijke groet,

Ronald

26 januari 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG