Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedemorgen drugs infoteam.. Ik slik al een paar jr seroquel in hoge dosering en gebruik ghb en weekends speed hoeslecht is die combinatie voor je bloedvaten en is dat proces onomkeerbaar... Met vriendelijke groet,B

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

waarvoor neem je de Seroquel? Soms gebeurt dat als slaapmiddel. Soms tegen psychose o.a.   dit is wel belangrijk, omdat de drugs die aandoeningen zouden kunnen verergeren. Je kan altijd nog een keer mailen.     Zijn er misschien na die jaren nog bijwerkingen die vaak voorkomen? Vaak ontstaan bloedarmoede, slaperigheid, droge mond, duizeligheid, hoofdpijn, gewichtstoename, na staken ontwenningsverschijnselen, meer eetlust, abnormale dromen, nachtmerries, suïcidale gedachten en gedrag, irritatie, koorts, moeilijk spreken, wazig zien, benauwdheid. duizeligheid, verhoogde hartslag , oedeem, obstipatie, braken en een aantal veranderende bloedwaarden.  

Dat laatste houdt ook in dat bv cholesterol kan toenemen. Dat is slecht voor de bloedvaten en speedgebruik ook. Van GHB is dat nog niet bekend.    Het is wel omkeerbaar. 

Zorg goed voor jezelf en laat je bloed checken en probeer vast de speed te laten staan , zou ik zeggen.

Het medicijn kan verder nog bepaalde effecten van de drugs dempen, de dopamine en de adrenaline stijgingen o.a, maar ik weet nog niet met welke kracht en bij welke dosering, wat ook persoonlijk kan zijn. Werkt speed minder goed door de Seroquel bij je?

Er zijn verder geen gevaarlijke wisselwerkingen, maar bij hartritmestoornissen is gebruik , èn de combinatie, extra af te raden.


MVG
Gerard A
drugsarts

25 februari 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG