Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo ik heb een vraag over xtc ik heb het wel is gebruikt en de eerste keren voelde ik me der heel goed door ik voelde me blij en gelukkig ik had zin om mensen aan te spreken die tijd dat ik het gebruikte ging ik vaak naar buiten nu zit ik vaak binnen ik ben lang niet buiten geweest maar de laatste keren dat ik xtc gebruikt viel het vies tegen ik krijg een soort jeuk aanval en dan krab ik me hele huid open maar op het moment dat ik dat doe voelt het heel lekker om me huid open te krabben ik heb ook eczeem de dag na dat ik me heb opgengekrabt ver ga ik van de pijn en kan ik bijna niet eens lopen is er een manier waardoor ik xtc weer ga voelen dat ik me wel goed voel zoals de eerste keren dat ik het deed ?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 10203040

Beste vraagsteller,

Ik begrijp dat je tijdens zo'n jeukaanval ook niet de gewenste positieve effecten ervaart?

1. Het is bekend dat na meerdere keren XTC gebruik de effecten kunnen gaan afnemen. Advies is dan om zo lang mogelijk te wachten tussen twee opeenvolgende keren.

2. Allergische reacties komen ook voor. Meestal is dat op een bijmenging van de MDMA. Een vulstof zoals lactose, cellulose, gemodificeerd zetmeel en magnesiumstearaat. Jeuk is één van de reacties bij allergie. Ja, jeuk oplossen door te krabben is heerlijk, maar ook beschadigend inderdaad.

Vragen aan jou: was je al allergisch voor bepaalde stoffen?

Bij MDMA-kristallen is de kans op allergie waarschijnlijk kleiner. Dat is puurder. Maar: je weet het niet zeker en de dosering moet omlaag omdat het sterk kan werken. Goed laten testen dus eerst.

Tot slot: XTC verhoogt het sociale gedrag naar mensen toe. Als je daar misschien zonder drugs moeite mee hebt, is het een idee om daarover te praten met iemand. Via de huisarts bijvoorbeeld.

Met vr grt

Gerard A

drugsarts 

 

 

 

 

 

 

 

11 maart 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG