Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedendag, Er staan binnenkort 2 feestjes op de planning 2 weekenden na elkaar en om de 3 maanden regel voor MDMA aan te houden heb ik een energizer waar onder andere kanna in zit gekocht. Kan ik dit gebruiken op het eerste feestje om vervolgens het weekend erna MDMA te gebruiken? En hoe zit het met vaker achter elkaar kanna gebruiken? Bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 11222

Beste vraagsteller,

Kanna zorgt er voor dat de serotonine niet heropgenomen wordt. XTC zorgt er voor dat er ook een grote hoeveelheid serotonine vrijkomt. Wanneer je kanna een week na XTC gebruikt zou het effect aanzienlijk minder kunnen zijn.

Wanneer je Kanna in het eerste weekend gebruikt en XTC in het tweede weekend gebruikt, zullen ze misschien minder effect op elkaar hebben.

Het effect van het achter elkaar gebruiken van XTC en Kanna is niet onderzocht. Er zijn verhalen op het internet dat deze combinatie een serotonine overdosis kan veroorzaken. Je bent je eigen proefkonijn wanneer je deze combinatie doet. In dit geval zou ik het ook afraden om deze middelen te combineren, of vlak achter elkaar te gebruiken.

Als je minder effect voelt van XTC, neem dan in ieder geval niet meer. Het zou kunnen duiden dat je hersenen het effect minder goed kunnen oppakken, maar dat betekent niet dat de risico's minder zijn. Wil je risico's beperken, neem dan niet meer dan 1 tot 1,5 mg mdma per kg lichaamsgewicht.

Sowieso raden wij aan 2 tot 3 maanden tussen elk gebruik in te laten. Ook zodat je tijd hebt om de ervaringen goed te verwerken. Ik weet niet of je van plan bent een nacht niet te slapen? Ook dat vraagt wat van je lichaam.

Ik hoop dat je vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Jurjen

12 maart 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG