Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

als je drie dagen en nachten best intensief hebt gebruikt en je wilt dan ervan af . hoe kun je dat het beste doen zelf . is dat door zelf zolang mogenlijk niks te doen en als je ontwennings verschijnselen krijgt dan weer een beetje te pakken en zo af te bouwen . dan zul je wel weinig slapen ervaar ikzelf nou althans of ik zal moeten bij pakken maar dat versnelt niet de afkick proces?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Helaas heb ik niet alle informatie die ik nodig heb om je vraag volledig te beantwoorden. Over welk middel gaat het? En wil je volledig stoppen of gaat het nu voornamelijk om de comedown?

Als het gaat over stoppen met dagelijks ghb-gebruik is het belangrijk om in samenspraak met een arts af te bouwen. 'Cold turkey' stoppen kan erg gevaarlijk zijn. Ook na langdurig, intensief alcoholgebruik kan dat het geval zijn.

Omdat je schrijft over weinig slaap en gebruik in de afgelopen drie dagen, ga ik er eerder vanuit dat je het over een stimulerend middel hebt. Bijvoorbeeld amfetamine, methamfetamine of mdma. Bij deze middelen kan je wel veilig van het een op het andere moment stoppen. Wanneer je af en toe nog neemt, zal je alleen maar langer trek houden. Als je trek krijgt om (weer) bij te nemen, kan je jezelf het beste afleiden. Proberen te slapen of een wandeling maken zijn beide goede opties.

Ik hoop dat je hiertussen een antwoord op je vraag hebt gekregen. Als dat niet het geval is, voel je dan vrij om nog een vraag te stellen.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

 

07 april 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG