Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Vandaag had ik mijn 1P-LSD gebracht naar de testservice in Haarlem. Toen ik vroeg of er ook getest werd naar 1P-LSD zeiden ze dat ze dat doen als je minimaal 1 blotter inlevert, maar dat ze niet de hoeveelheid kunnen testen. Ik heb maar 5 blotters gekocht en daarom vind ik het zonde om een hele weg te geven voor het laten testen aangezien mij werd verteld dat als iets als 1P-LSD wordt verkocht dat het dat meestal ook is. Ik heb het gekocht van een site die heet: https://research-chemicals-kopen.com Mijn vraag was of jullie al ervaring hadden met klanten die hun 1P-LSD van die site hadden gehaald en of jullie zo kunnen bepalen of het echt 1P-LSD is.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag! Het klopt inderdaad dat je er minimaal één en maximaal twee kwijt bent, afhankelijk hoe jij het getest wil hebben. Websites als die jij noemt hebben wij geen specifieke ervaring mee. Wel hebben wij ervaring met websites die in het algemeen research chemicals verkopen. Conclusie: hetgeen wat verkocht wordt, is niet altijd wat ze zeggen wat het is. Met andere woorden: de blotters kunnen 1p-lsd bevatten, maar ook rustig iets anders, of helemaal niets.

Ik had je graag meer duidelijkheid willen geven, maar ik kan op het blote oog helemaal niets zeggen over de inhoud van de 1p-lsd. Ook over de werking en de risico's kan ik weinig zeggen. Het is immers een research chemical en hier is geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. In die zin ben je bij gebruik je eigen proefdier. 1p-lsd schijnt langer te duren voordat het werkt, in vergelijking met lsd. Ook schijnt het wat langer te duren. Dit zijn overigens gebruikerservaringen, dus het hoeft voor jou zeker niet zo te zijn. Wil je zeker weten wat er in zit en hoeveel daarvan? Dan is het wel verstandig om twee blotters in te leveren. Wij raden het gebruik van dit soort research chemicals af.

 

Met hartelijke groet,

Dion

14 mei 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(5 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG