Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb al meer dan een jaar last van klachten na xtc. Voornamelijk concentratieproblemen en moeheid. Het voelt alsof mijn hoofd dood is vanbinnen en ervaar weinig plezier meer, alles voelt enigszins anders. Ik drink niet meer, gebruik geen drugs en drink nauwelijks koffie. Hoe lang kan dit duren? Ik las op internet dat de meeste mensen na enkele maanden al genezen zijn. Bij mij is er soms meer verslechtering dan verbetering.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 1996

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Wat vervelend dat deze klachten zo lang aan blijven houden. Meestal gaan de klachten inderdaad in enkele weken tot maanden over. Je bent al heel lekker bezig door geen alcohol en drugs meer te gebruiken. Daaruit maak ik op dat je de pagina over omgaan met depersonalisatie en derealisatie ook al hebt gelezen. Voornamelijk het afleiding zoeken van de klachten en rust in je hoofd brengen is belangrijk.

Omdat je klachten al zo lang spelen en er geen verbetering in zit, is het waarschijnlijk een goed idee om contact op te nemen met het Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs. Onze drugsarts is gespecialiseerd in dit soort klachten. Hij kan samen met jou een behandelplan opstellen.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat je je snel beter voelt.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

19 juni 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG