Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

ik heb nu een tijd 3mmc gebruikt en ook best vaak de laatste tijd, bijna elke avond. maar soms heb ik een soortvan ketamine gevoel alsof het verdoofd. ik weet niet of er iets van ket bij is gekomen of dat het is omdat ik tevaak heb gebruikt want soms is het wel en soms niet maar het 3mmc gevoel krijg ik niet persee nu

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je gebruikt bijna dagelijks 3-MMC. Soms lijkt het effect van de 3-MMC een beetje op dat van ketamine. Je wilt weten hoe dat kan.

Op dit moment, april 2024, is de 3-MMC markt behoorlijk onzuiver. Op de testservice waar ik werk bleek dat maar ongeveer 10% van de ingeleverde 3-MMC, daadwerkelijk 3-MMC zonder vervuiling was. In verreweg de meeste gevallen was het dus een ander middel of bevatte de 3-MMC ook vervuilingen. Laat je 3-MMC testen om uit te sluiten of dit bij jou ook aan de hand is.

Wat daarnaast ook aan de hand kan zijn, is dat het effect simpelweg is veranderd omdat je het te vaak hebt gebruikt. Je schrijft dat je bijna elke avond gebruikt. Dat is extreem veel. Het is belangrijk om je gebruik te stoppen of pauzeren.

Met welke reden gebruik je eigenlijk bijna dagelijks 3-MMC? Soms is het stoppen of minderen met gebruik best ingewikkeld. ​​​​​​​Vaak horen we dat de reden dat iemand gebruikt terug komt wanneer je stopt. Gebruikt iemand bijvoorbeeld tegen verveling, dan voelt verveling veel onprettiger en pijnlijker wanneer iemand net is gestopt met gebruik. Het kan heel prettig zijn om iemand naast je te hebben staan als jij dat proces in wil gaan. Neem contact op met je huisarts als jij dat wilt. Die kan je helpen zoeken naar iemand die bij jou past. Je mag ook altijd opnieuw een vraag stellen.

Met vriendelijke groet

Tristan en Sjoerd

 

26 april 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG