Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik heb vandaag 500mg azitromycine ingenomen maar morgen is het koningsdag en ben ik wel van plan om 3mmc te gebruiken… heerlijke timing weer. Kan ik dit dan nog wel gebruiken?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Helaas konden wij niet zo snel antwoorden. Hoe is het gegaan? Heb je evengoed de 3-mmc gebruikt? We adviseren altijd het volgende algemene advies wat betreft antibiotica en drusgebruik. Op deze pagina vind je algemene tips als het gaat over het gebruik van xtc en antibiotica, maar de algemene adviezen zijn ook toepasbaar op andere drugs. 

Wat betreft de combinatie van azitromycine en 3-mmc is het ingewikkeld. Van 3-mmc is nog steeds maar weinig bekend en wat er bekend is, is gebaseerd op gebruikerservaringen en geen wetenschappelijk onderzoek. Wisselwerkingen tussen de middelen zijn dan ook onbekend. Daarbij is gebleken dat in zeer weinig 3-mmc drugs, de stof 3-mmc blijkt te zitten. Laat het daarom ook altijd testen

Daarnaast kijk je wel evengoed naar de  bijwerkingen van het antibioticum. Vaak komen voor: misselijkheid, buikpijn, winderigheid, diarree. Braken, gebrek aan eetlust, huiduitslag, jeuk. Gewrichtspijn, vermoeidheid. Duizeligheid, hoofdpijn, tintelingen, smaakstoornis. Visusstoornis. Doofheid. Als je daar last van hebt, kun je beter niets gebruiken. Want de 'gebruiksset' moet kloppen. Dat verlaagt risico's op bad trips en op toename van bijwerkingen. Na 2 tot 4 dagen is de spiegel in het bloed pas gehalveerd. Daarnaast is belangrijk dat je volledig hersteld bent, want het gebruik van elke drug kan je herstel vertragen en het immuunsysteem wat verlagen. Liever doseer je daarom ook zo laag mogelijk, als je besluit het toch te doen.

Vriendelijke groet,

Calvin 

07 mei 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG