Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Wat kan je het beste doen tegen de bijwerking van xct en hoe herstel je het snelst

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Zorg voor herstel van je lichaam door goed te eten en te rusten/slapen.

  • Zorg voor inname van voldoende anti-oxidanten door middel van voeding. Vitamine C (fruit, frisdrank, sinaasappelsap) is een anti-oxidant en gaat gifstoffen tegen die schade aan weefsels en organen veroorzaken.
  • Gebruikers melden dat L-tryptofaan of 5-HTP helpt bij herstel van de dip. Wetenschappelijk zijn de positieve effecten voor mensen niet bewezen.

ik plak hier ook nog de tips van Unity.

  • Alleen gebruiken als je je geestelijk en lichamelijk goed voelt
  • Rust goed uit voor en na MDMA gebruik
  • Eet gezond voor en na MDMA gebruik. Vooral veel anti-oxidanten en vitaminen (blauwe bessen, frambozen, bramen, druiven, rozijnen, sinaasappels, kiwi, broccoli). Dit is misschien wel de belangrijkste tip! Het is moeilijk om te eten tijdens en na MDMA gebruik, maar probeer het toch. Goed eten vermindert duidelijk de kater! Als je geen vast voedsel binnenkrijgt, denk dan aan sappen, drinkontbijt, smoothies.
  • Je kan voor en na MDMA gebruik extra vitamines en anti-oxidanten gebruiken.
  • Laat je pillen, poeder of kristallen testen, dan weet je precies wát en hoeveel erin zit. Drink ieder uur een glas water of fris om oververhitting tegen te gaan.

Je vindt meer informatie over XTC achter de link.

Tot slot nog dit: de hersteltips verminderen eventuele lichamelijke schade niet. De hersteltips hebben tot doel de dip of kater te verminderen.

Met vriendelijke groet,


Martin Sijes

30 maart 2014
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG