Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Een goede vriendin kan aan ghb komen, maar alleen per liter. Dat is gezien de frequentie van mijn gebruik (1 keer in 6 a 8 weken) enorm veel. De helft kan ik kwijt aan een bevriend stel. Blijft er nog een enorme hoeveelheid over. Hoe kan ik dat het beste bewaren? Sommige zeggen dat je het in glas moet beware op een donkere en vochtvrije plek. Weer anderen beweren dat zuurstofvrij invriezen in kleine hoeveelheden het beste is. Mijn vriezer heeft een constante temperatuur van -18 graden. Wat is de beste bewaarmogelijkheid?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: bewaarmogelijkheid ghb

Beste vraagsteller,

Je kunt GHB het beste luchtdicht op een droge en koele plek bewaren. Glas of HDPE fles is beter dan een plastic flesje voor het geval de zuurgraad toch niet helemaal in orde is. Het maakt niet veel uit of je het invriest of in de koelkast zet of op een andere koele plek zet. Wat wel belangrijk is, is dat het schoon blijft. Zeker omdat je de fles waarschijnlijk meerdere keren gaat openen. Door een fles rechtop in de koelkast te zetten, gaat dit waarschijnlijk beter dan liggend in de vriezer.

Wanneer GHB oud wordt, loop je overigens niet meer risico. Het enige dat er kan gebeuren is dat de werking iets afneemt.

Het is inderdaad een grote hoeveelheid GHB. Het risico van het hebben van een grote hoeveelheid is dat je er gemakkelijk bij kan en meer en vaker gaat gebruiken. GHB is erg verslavend en de afkick is erg onprettig. Op onze pagina over GHB lees je hier meer over.

Groet,
Nick

 

28 juli 2015
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(4 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG