Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, ik gebruik sinds ongeveer een half jaar xtc en heb het nu zo een 17 keer gedaan. Ik sta ook niet meer strak van drie kwart pil terwijl ik dat vroeger wel stond. Ik vraag me dus af in hoe verre het erg is en als ik zo door blijf gaan wat er dan gebeurt. Dankje alvast!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Als je 17x XTC geslikt hebt in de afgelopen 6 maanden dan heb je zeer overmatig en risicovol, bijvoorbeeld tav hersenschade, gebruikt. Niet vaker dan eens per 2 a 3 maanden XTC gebruiken is één van de allerbelangrijkste tips om problemen te voorkomen. Met 17x in 6 maanden zit je daar fors boven. Dat je niet meer strak staat van 3/4 pil is logisch. Je hebt een sterke tolerantie ontwikkeld waardoor je minder voelt van een 'normale' dosering. 

Lees de informatie over XTC nog eens goed door. Hier kun je meer lezen over de risico's van XTC. Als je in dit tempo blijft gebruiken heb je gewoon grote kans op allerlei klachten die wij tegenkomen bij het Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs zoals depressie, hersenschade, problemen met geheugen, angst, derealisatie klachten, HPPD etc. 

Mvg,

Ronald 

21 september 2015
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(4 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG