Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

wat zijn de effecten als je ketamine en 2cb combineerd dosis 30mg 2cb 100mg keta

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wij geven op een open en niet-veroordelende manier voorlichting aan gebruikers van drugs over zo veilig mogelijk gebruik. Wij waarschuwen alleen als het moet en als wij vinden dat mensen op een onverstandige manier gebruiken. Je geeft in je vraag aan dat je 16 jaar bent. Eigenlijk ben je nog te jong. Er is door onderzoek steeds meer bekend over de schadelijke effecten van drugs. Er zijn veel onderzoeken die aangeven dat alcohol- of drugsgebruik bij jonge hersenen een groter risico geven, omdat het de ontwikkeling van de hersenen verstoort. De kans op het ontwikkelen van latere geestelijke problemen is bij gebruikende mensen van jouw leeftijd ook veel groter. Op jouw leeftijd komen drugs zoals ketamine en 2cb ook veel harder aan, omdat het lichaam kleiner is en de hersenen waarschijnlijk ook kwetsbaarder zijn. Wacht dus liever tot je een stuk ouder, tenminste 18, bent.

Als je toch wilt gebruiken, lees dan de info over 2CB en de info over ketamine eens goed door. Hier lees je meer over de effecten en risico's van gebruik en tips hoe je de risico's zoveel mogelijk kunt beperken.

Wij zijn geen voorstander van combigebruik. Helemaal niet van deze specifieke combi in deze hoge doseringen. Het effect is onvoorspelbaar en het is moeilijk te doseren. 2CB op 30 mg is voor de meeste mensen al behoorlijk heftig. Net als 100 mg Ketamine. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je sterk gaat trippen en je daarnaast lichamelijk beperkt gaat voelen (niet meer goed kunnen bewegen, niet weten of het jouw lichaam is of niet). Dat is voor de meeste mensen heel beangstigend. Dat kan de trip dan gemakkelijk doen omslaan in een badtrip.

Als je ervaringen van andere mensen wilt lezen over deze combi kun je beter zoeken op Erowid.org. Let wel op, dit zijn ervaringen van mensen die veel ervaring hebben met drugs en bijvoorbeeld een middel als 2CB en ketamine al vaker, los van elkaar, gebruikt hebben. Heb je geen of geringe ervaring met deze middelen is de combi sowieso een no go. 

Mvg,

Ronald 

11 december 2015
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG