Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ben van plan over 2 weken 2c-b te doen voor het eerst. Heb pillen van 19mg, neem eerst 3/4 en als het goed gaat nog 1/4, maar wat is het slimste om te doen van te voren qua eten? Goed eten zoals bij XTC? Of 10/12 uur van te voren niks eten? Mvg

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 297534

Beste vraagsteller,

Aangezien het je eerste keer is zou ik beginnen met een halve. Na 1,5 uur zit je ongeveer op de piek. Als het effect dan erg bevalt zou je nog een kwart bij kunnen nemen maar misschien is dit niet eens nodig. Beter de eerste keer een ervaring te licht dan dat het te intens is, dan kun je wellicht de volgende keer experimenteren met ietsje meer.

Op een volle maag kan er meer misselijkheid optreden maar 10/12 uur van te voren niks eten lijkt me wat overdreven waardoor het vrij intens gaat inwerken. 2 tot 3 uurtjes niet eten lijkt me beter. 

Ik weet niet of je al ervaring hebt met andere psychedelica? Dit werkt heel anders als XTC. Hou goed rekening met de 'Set & Setting', die heel erg bepalend zijn voor je ervaring. Met de 'Set' bedoelen we je mindset, hoe voel je je, wat is je verwachting en wat speelt er allemaal in je leven. Met 'Setting' bedoelen we dus de omgeving, sociaal en fysiek. Dit is niet een drug die je op een feest gaat nemen, maar liever thuis of in een comfortabele omgeving met vrienden die je vertrouwd. Zorg dat er geen onverwachtse telefoontjes of bezoekjes kunnen komen en bereid je goed voor.

Als je toch angstig wordt of je oncomfortabel voelt: blijf rustig, het gaat vanzelf weer over. Verander de muziek, of ga iets anders doen, om je stemming positief te beïnvloeden en je af te leiden.

Lees meer bij onze info over 2CB.

Met vriendelijke groet,

Mick J.

28 mei 2016
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(9 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG