Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Wordt de werking van 2cb sterker als je later meer neemt of moet je in een keer de juiste dosering nemen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het effect van 2C-B is ongeveer na anderhalf uur op zijn piek en dit houdt 3 uur aan. Als je tijdens de piek bijneemt kan je de trip intensiveren en als je het neemt als het effect al afzwakt zal het effect verlengen.

Beginnende gebruikers kunnen om de kans op een badtrip, of te overweldigende trip te verkleinen, beter een dosis kiezen vanaf 5 mg en niet meer dan 15 mg gebruiken. Gebruik alleen meer als je erg ervaren bent en je er helemaal comfortabel bij voelt. Rond de 15 tot 20 mg wordt het écht trippen (het werkt ook in op je gedachtegang in plaats van voornamelijk hallucinerende werking).

Wat vooral belangrijk is bij psychedelische/hallucinerende middelen zoals 2C-B is de 'set en setting'. Met 'set' bedoelen we je mindset, dus hoe voel je je, zit je lekker in je vel en wat is je verwachting. Met de 'setting' bedoelen we de omgeving, sociaal en fysiek. Zorg voor een ontspannen lounge-plek met mensen die je vertrouwd in een omgeving met rustige muziek waar niet iemand onverwachts langs kan komen. Kijk hier voor meer info over 2C-B.

Met vriendelijke groet,

Mick J.

07 juli 2016
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG