Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey, Ik ben laatst naar een feestje geweest waar speed/pep werd gebruikt door waaronder ikzelf. Nu merkte ik dat op de foto's (meeste mannen waren shirtloos door de muziek/dansen en hitte etc.) dat mijn lichaam er veel dikker uitzag dan normaal. overdag in het dagelijkse leven probeer ik zo goed mogelijk te zorgen voor mijn lichaam, maar op de foto's zag het eruit alsof ik 10kg was aangekomen. Echter heb ik die avond veel water gedronken, en ben relatief weinig naar de wc geweest. Mijn zweten was minder intens dan normaal door relatief veel pauzes te nemen in het rokers-hok hihi. kan het zijn dat die 2 dingen in verband staan? Alvast bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 1244

Beste vraagsteller,

Als je weinig plast en veel drinkt, kun je een watervergiftiging krijgen. Dit komt bij XTC sneller voor dan bij speed, want bij XTC wordt het ADH (zogenaamde anti-plashormoon) meer gestimuleerd. Echter met speed, of zonder drugs, kun je ook een watervergiftiging krijgen. Een watervergiftiging is gevaarlijk en wel makkelijk te voorkomen.

Heel veel water drinken en dat ook vasthouden kan een zichtbare invloed op je lichaam hebben. Ik kan niet beoordelen of je echt vocht vasthield op dat moment, maar als jij denkt van wel, dan zal dat een rol gespeeld hebben.

Daarnaast denk ik dat het aan de instellingen van de foto's (belichting, lens) kan hebben gelegen.

Met vriendelijke groet,

Eline

06 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG