Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik heb depersonalisatie en derealisatie. Dit al 13 maanden. Kan men afwijkingen zien op een EEG? En zou het lukken om uit de angstcirkel te komen door nog eens te roken met een hoge CBD strain? Het werdt veroorzaakt door cannabis misschien is dit ook de oplossing? Of kan dit erger worden..tot horens voor dit experiment die ik graag zou proberen. Uiteindelijk hebben ons dprs niet te verliezen. Beste groet.

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Dpf

Beste vraagsteller,

Wat vervelend dat je die klachten hebt en ze nog niet zijn afgenomen. Heel erg frustrerend lijkt me. Er zijn geen aantoonbare afwijkingen op EEG te zien voor zover ik weet. Je ziet goed dat er sprake is van een angstcirkel. Jij bent de enige die dat kan doorbreken. 

Ik volg je idee wel over het roken van CBD, persoonlijk zou ik het niet proberen. Het is aan jou. Ik denk niet dat er daardoor een zogenaamde 'reset' plaatsvindt. Er is een kans dat de klachten weer erger worden. Je weet het niet zeker. Jij kunt het afwegen. Als je het gevoel hebt dat je weinig te verliezen hebt en je ervan overtuigd bent dat dit je gaat helpen, dan kan dat een reden voor iemand zijn om het wel te doen. Als jij heil ziet in CBD, dan zijn druppels misschien handiger. Dat roept waarschijnlijk de associatie met het blowen wat de klachten ooit triggerde niet op. Tenzij dat juist is wat je wilt oproepen i.h.k.v. de reset.

Het belangrijkste is niet te focussen op de klachten. Haal jezelf terug naar de realiteit, of in je lichaam. Adem door de gevoelens heen. Realiseer je dat je angstcentrum overprikkeld is, je nu overgevoelig reageert en dat weer minder kan worden. De gedachte dat het centrum nu te scherp afgesteld staat en dat het niet nodig is, kan je brein al aanzetten om het langzaam wat minder scherp af te stellen. Je kunt je brein vertellen dat het niet nodig is. Accepteer de gevoelens, hoe naar het ook is, maar ga niet in de angst of het bang zijn zitten. Als je er op deze manier mee omgaat, kan het het snelst weer weggaan. 

Ik raad je aan contact op te nemen met het Medisch Spreekuur Partydrugs. De arts daar is gespecialiseerd in dit soort klachten en kan je goed advies geven. Bel even om een telefonisch consult in te laten plannen. Dat is gratis. Mocht je deze tips nog niet gezien hebben, lees ze even.

Sterkte,

Eline

15 augustus 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG