Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Geachte, ik weet niet of mijn vraag al aangekomen is daarom doe ik nogmaals mijn verhaal. 3 jaar geleden heb ik een slechte en te grote portie paddo's genomen. hierdoor had ik een bad trip die ongeveer 6 uur duurde. Daarna had ik geen last van de na klachten. Toen had ik voor het eerst een jointje gerookt en dit was een zeer toffe ervaring.Een maand of 3 daarna rookte ik terug 1 die veel te sterk was namelijk White Whidow. Plots kwam de bad trip ervaring terug met alle klachten en momenten van toen. Nu zijn we en hele tijd verder en ik ben nog altijd niet klachtenvrij integendeel. Mijn symptomen zijn : oogklachten (flitsen,puntjes,dubbelzicht), maag-darmproblemen,slaapklachten,hitte aanvallen,ED en PME,wazig gevoel,afstandelijk...Ik huil soms vaak zonder reden. Stoppen met drinken heb ik 2 maanden gedaan zonder effect. al verschillende medicatie genomen maar geen verbetering. Wat kan ik doen om mezelf terug te vinden of de nieuwe ik te worden? Moet ik mijn angst overwinnen met opnieuw te roken? zal dit erger worden? zoveel vragen ik hoop op een informatie antwoord. Voor de rest wil ik alle lezers waarschuwen dat je geen drugs gebruikt wanneer je zelf niet wil of je niet goed voelt. De aandoening die ik heb is geen aanbeveling en kan je toekomst ernstig verstoren. Doe niet mee aan groepsdruk en denk aan wat goed is voor jou. Groeten

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: foute ervaringen

Beste vraagsteller,

Ik herken je vraag. We hebben het beantwoord. Voor ons is het ook lastig terug zoeken. Je koos namelijk het antwoord alleen op de site te laten plaatsen en we werken anoniem. Met andere woorden: ergens op de site staat het antwoord... Probeer onze zoekfunctie met categorie paddo's en een zoekwoord uit je vraag.

Deze twee kon ik zo even snel online vinden:

Cannabis, paddo's en blijvende klachten

Paddo's, bad trip en aanhoudende klachten

In ieder geval raden wij dus aan om contact op te nemen met het landelijk medisch spreekuur. Een telefonisch consult is gratis. Je kunt dan goed met de arts bespreken welke (behandel)mogelijkheden er zijn.

Sterkte,

Eline

20 oktober 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG