Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey ik ben binnekort een karnaval feest en wil graag wat drinken maar ook gebruiken zou ik eerst in de busreis wat kunnen drinken en dan overdag MDMA likken en toch nog blijven drinken met aventoe een water of colaatje tussen door? Of zou dat grote risico’s met zich mee nemen vooral voor hart enzo? Of moet het op jonge leeftijd nog kunnen als je 18 bent en het niet te warm krijgt. Groetjes

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Zowel alcohol als mdma hebben gezondheidsrisico's. Wanneer je deze combineert, geeft dat onvoorspelbare reacties. Ook ga je de effecten een beetje opheffen. Alcohol is een downer en mdma is een upper. Je gaat van beide dus minder merken. Het risico is dat mensen dan meer gaan gebruiken, waardoor de nadelen veel groter worden. Met andere woorden, wil je de risico's beperken, gebruik dan één van de twee drugs.

Verder schrijf je over mdma likken. Veel mensen doen mdma 'likken'. Maar deze manier van innemen, zegt helemaal niets over het effect of hoeveel je binnen krijgt. Mdma likken zorgt al snel voor een overdosering. Wil je de risico's bij mdma beperken, laat je mdma dan testen en weeg het af met een milligrammen weegschaal. Meer tips bij mdma vind je hier. Op die pagina staat wat de risico's zijn en hoe je die beperkt. Maar wil je geen risico lopen, gebruik dan niet. Let ook op dat jij je goed voelt lichamelijk en geestelijk. Een kans op een bad trip is groter als je gebruikt terwijl jij je niet oké voelt. Meer info: drugs, set en setting.

Met hartelijke groet,

Dion

29 januari 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG