Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb na flauwvallen / bad trip depersonalisatie en dereleasatie gekregwn nu heb ik dit al iets meer dan een half jaar ik heb ook emdr geprobeerd maar dit heeft niet geholpen, moet ik gwn versergaan met mn leven en het negeren is dat de beste manier om eraf te komen? Gr

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 1997

Beste vraagsteller,

Je hebt al meer dan een 6 maanden last van DPS klachten na een bad trip. Je hebt EMDR geprobeerd en dat heeft niet geholpen. Ik denk dat het goed is dat je even met ons Medisch Spreekuur contact opneemt. Wij hebben daar veel ervaringen met mensen met dezelfde klachten als jij. EMDR is een mogelijke behandelmethode, maar er zijn er nog meer. Je kunt ook je ervaringen delen over EMDR als behandeling bij drugsgerelateerde DPS. Daar kunnen wij ook weer van leren. Er zijn zelf nog diverse dingen die je kunt doen. Verder gaan met je leven en je niet zoveel focussen op de klachten is inderdaad een belangrijk onderdeel van herstel. Lees de tips over omgaan met DPS op deze pagina.

En neem contact met ons spreekuur op. Ik raad je aan om even te bellen en om een telefonisch consult te laten inplannen met onze arts van het Medisch Spreekuur: Gerard Alderliefste. 

Mvg,

Ronald

28 januari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG