Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo Drugsinfoteam, Ik heb een vraag over de inwerking van speed, xtc & cocaïne. Als ik 1 van deze stoffen neem, deze zijn altijd getest en van goede kwaliteit wordt ik niet high. Of beter gezegd het werkt gewoon niet ik voel me precies hetzelfde als daarvoor, terwijl alle mensen om me heen wel de gewenste effecten krijgen. Het lijkt wel of de neurotransmitters niet afgegeven worden. Ik las ergens dat daar een elektrisch signaal voor verantwoordelijk is. Ik heb het gevoel dat dit elektrisch signaal bij mij anders werkt. Is dit mogelijk? De speed, xtc & cocaïne is bij mij wel aantoonbaar via een urine test. Nu vraag ik me af of het ook aantoonbaar is dat de werking bij mij niet opgetreden heeft. Ik las iets over Heropname-eiwitten, kan dat de niet werking aantoonbaar maken?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je bericht. Dit is heel vreemd, maar we horen het vaker. Wij krijgen sporadisch meldingen van gebruikers dat zij helemaal niks van uppers voelen. Hier is nog maar weinig over begrepen. Het zou te maken kunnen hebben de hoeveelheid of werking van (dopamine) receptoren in de hersenen of misschien inderdaad het niet voldoende binden aan in meer of mindere mate aanwezige heropname eiwitten. Het is een lastig onderwerp en er is geen eenduidig antwoord.

Wat wel even belangrijk is, is dat als je niks voelt, het niet wil zeggen dat je geen risico loopt. Ik denk dus niet dat het bijvoorbeeld een goed idee is te experimenteren met extreme doseringen omdat je niks voelt van reguliere doseringen.

Mvg,

Ronald 

11 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG