Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo ik had een vraag ik gebruik misschien 1x in de 3 maand xtc donderdag ging ik naar een feest 4 xtc pilletjes gehad en wat berenburg bij gedronken de terug weg kan ik niet meer herinneren en de volgende dag had ik geen kater maar wel ontiegelijke kaakpijn en mijn wangen en tong heb ik kapot gebeten mij vraag is hoe lang blijft de kaakpijn er kan mijn mond maar voor de helft open doen

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 110

Beste vraagsteller,

Je hebt veel te veel XTC genomen. Vier pillen is waarschijnlijk een hele hoge dosering. Ik weet niet of je pillen getest waren en of je weer hoe sterk ze waren? Maar een pil is op dit moment (mei 2017) gemiddeld 160 mg. De norm is om niet meer te nemen als 1 a 1,5 mg per kg lichaamsgewicht als je de risico's wilt beperken. Weeg je 100 kg dan is dat dus 100-150mg. Bekijk hier ook even onze factsheet Sterke XTC.

Je wangen en tong heb je stukgekauwd en dat kan een weekje duren om te herstellen. De kaakpijn komt in de meeste gevallen door een veel te hoge kaakspanning door XTC-gebruik. Daardoor krijg je nu ook je mond niet meer goed open. Als je hier nu nog last van hebt kun je bij de fysio terecht om je kaak te laten behandelen door middel van oefeningen / massage / dry needling.

Mvg,

Ronald 

29 april 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG