Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey! Ik had een paar maanden geleden LSD gebruikt maar er gebeurde helemaal niks, we hadden 2 dagen ervoor xtc gebruikt en waren aardig hard gegaan de lsd hadden we laten testen en het was 160 microgram. Ik had eerst een heel zeteltje genomen en voelde naar een half uur nog niks daarna namen we nog een halfje en weer niks. Zou dit door de xtc komen? Wil dit weekend weer LSD doen maar ben bang dat het zonde van m'n geld is. Met vriendelijke groet

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Lsd hulp

Beste vraagsteller,

Zijn de zegels lang in zonlicht geweest? Het kan zijn dat ze wat potentie verliezen. LSD gebruiken 2 dagen na MDMA is niet heel verstandig, omdat de MDMA ervoor zorgt dat je 2 dagen na gebruik een dip hebt. Dat geeft een grotere kans op een onaangename ervaring met de LSD. Voor een sterk psychedelisch middel als LSD is het belangrijk dat je psychisch top fit bent.

Het kan zijn dat er een kruistolerantie is, maar er is hier nog weinig onderzoek naar gedaan. Als ik dit zo lees denk ik wel dat dat de oorzaak zou kunnen zijn. Na MDMA zijn je receptoren voor serotonine wat 'teruggetrokken'. De LSD kon daarom misschien minder effect teweegbrengen.

Hoeveel LSD er precies op een zegel zit kan ook nogal verschillen. Dat heeft o.a. te maken met hoe de LSD op de zegel gebracht is.

Drugs nemen heeft flinke impact op lichaam en geest daarom is het dus beter om er sowieso 2 maanden tussen te laten, welk middel het ook is. Ook is het fijn als je niet hoeft na te denken over wat nou door wat komt, zodat je precies weet hoeveel microgram welk effect heeft op jou heeft. Dan weet je de volgende keer ook beter waar je aan toe bent.

Vriendelijke groet,

Mick

13 juni 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG