Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Geachte,Na een foute mushroom trip 3j geleden lijdt ik onder een lijst van zeer zware klachten. Hierbij mijn verhaal alvast vooraf excuses als dit bericht lang is maar ik wil lotgenoten helpen en waarschuwen.Het verhaal tijdens de trip ging het eerst goed lachen en leuke visuals.Toen sloeg de trip al snel om in een overweldigend lichaamsgevoel. Het leek alsof ik de gestalte van een pop had aangenomen vreemd? inderdaad zeer vreemd alles was gekrompen aan mijn eigen lichaam en het voelde alsof ik stikte in mijn eigen tanden. Hierna toch in slaap gevallen na 10 uur trippen de dag erachter leek alles terug normaal. 4-5 maanden verder voor het eerst cannabis gedaan en had de tijd van mijn leven lachen en gewoon genieten. De 2de keer pure white whidow gerookt en teveel in een keer waardoor ik de mush trip herbeleefde met alle psychische effecten. Dit is tot heden nooit weggegaan sterker nog na een feestje is het zo erg geworden dat het lijkt alsof ik constant trip. Dan de klachten :dubbelzien,zweten,tintelingen,onrustig,nachtmerries,slaapstoornis,erectiestoornis,vroegtijdige ejaculatie,slaapbonken(zelden maar is al 3 keer voorgekomen),vreemd gevoel,floaters en alle hppd klachten,angst van horrorfilms vooral geestenfilms dan(na de film droom ik hiervan onmiddelijk),maag en darmklachten. Medewerkers van deze website en arts ik heb jullie hulp hard nodig. Ik ben bang voor de toekomst. Ik heb gehoord dat Indica kan helpen om de angst voor de flashbacks en de trip te kunnen verhelpen. Al alle soorten SSRI gekregen en homeopathie niets helpt. Graag een uitleg in tekstvorm zodat ik hiermee al iets verder kan. Bedankt en hopelijk helpt mijn verhaal om iedereen met die gelijkaardig probleem hulp te zoeken

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: wie ben ik?

Beste vraagsteller,

Je lijdt inderdaad aan:

- flashbacks (de herbelevingen van een eerdere trip) 

- HPPD ( flashbacks en andere aanhoudende waarnemingsstoornissen)

- met 'vreemd' gevoel bedoel je waarschijnlijk een 'onwerkelijk' gevoel dat we ook wel derealisatie noemen en wat ontstaat bij overweldigende emoties zoals traumatische ervaringen van een bad trip.

Waar hoorde je dat Indica kan helpen? Dat is experimenteel, maar dat het kan werken is niet uitgesloten.

Als je ons belt https://drugsinfoteam.nl/tips-hulp/medisch-spreekuur/medisch-spreekuur-partydrugs-contact/ kunnen we nog naar andere factoren vragen die flashbacks kunnen triggeren zoals angst en stress en lichamelijke aandoeningen.

Antidepressiva werken maar soms, maar een middel tegen epilepsie vaker. 

Dat is de medicamenteuze behandeling, maar er zijn ook veel behandelmogelijkheden zonder medicatie.

Tot horens!

MVG

Gerard A

drugsarts 

 

06 augustus 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG